Steun ons

Steun ons

Wij zetten ons elke dag in voor een mooi en duurzaam Overijssel. Draag jij onze missie een warm hart toe? We kunnen jouw steun goed gebruiken om onze doelen te behalen!

Eenmalig schenken

Wil je ons steunen met een eenmalige bijdrage? Via de onderstaande knop doe je eenvoudig een eenmalige donatie aan Natuur en Milieu Overijssel.

Eenmalig schenken

Maandelijks schenken

Wil je ons voor een langere tijd steunen? Als je ons maandelijks met een vast bedrag steunt, dan heet dit een periodieke gift. Met een maandelijkse gift kunnen wij ons blijven inzetten, ook voor meerjarige projecten.

Periodiek schenken

Jaarlijks schenken

Wil je ons voor een langere tijd steunen mét belastingvoordeel? Als je ons vijf jaar lang jaarlijks met een vast bedrag steunt, dan is je periodieke gift aftrekbaar. We leggen je uit hoe dit werkt.

Jaarlijks schenken

Nalatenschap

Wil je dat jouw geld na jouw overlijden ten goede komt aan het mooier en duurzamer maken van Overijssel? Dan kun je Natuur en Milieu Overijssel opnemen in je testament. Hier zijn verschillende opties voor. We leggen je uit hoe dit werkt.

Regelen van nalatenschap

Benieuwd naar onze gezamenlijke kracht? In onze topverhalen lichten we uit waar we trots op zijn.

Jouw geld komt goed terecht

Natuur en Milieu Overijssel is een officieel erkend “goed doel”. We hebben een ANBI-status en zijn CBF gecertificeerd. Je geld komt dus goed terecht. Alle donaties komen ten goede van het duurzamer en mooier maken van Overijssel via onze projecten.

  • ANBI-status

    Natuur en Milieu Overijssel door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Onze ANBI-status kun je hier controleren. Dit betekent dat jouw gift mogelijk aftrekbaar is van je inkomstenbelasting. Hiervoor gelden een aantal regels, zo is er een verschil tussen een eenmalige gift en een periodieke gift. Kijk voor meer informatie hierover op de website van de Belastingdienst.

  • CBF certificering

    Natuur en Milieu Overijssel is een Erkend Goed Doel. Op de website van het CBF kan je dit controleren. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen van het CBF. Aan een Erkend Goed Doel kun je gerust geven omdat je ervan uit kunt gaan dat de organisatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro, verantwoording aflegt en zich onafhankelijk laat controleren.

Vragen? Neem gerust contact op!