Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Natuur en Milieu Overijssel schrijft dit jaar een nieuw hoofdstuk in haar bijna 50-jarige geschiedenis. We gaan in 2023 namelijk verhuizen naar een mooi nieuw pand. Voordat het zover is, zitten we op een tijdelijke locatie. Met dit artikel houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Het Oversticht en Natuur en Milieu Overijssel in één pand

Onze plannen voor een andere huisvesting begonnen toen corona naar de achtergrond verdween. We mochten weer terug naar kantoor! We merkten al snel dat we anders zijn gaan werken. Meer digitaal, meer hybride vergaderingen, en meer Teams-overleggen. Ons kantoor sloot niet meer goed aan bij deze werkwijze.

We zagen dat meer organisaties tegen soortgelijke obstakels opliepen. Zo ook Het Oversticht. Zij konden best een een “huisgenoot” gebruiken in het post-coronatijdperk. Na een wederzijdse verkenning bleek het tussen de organisaties goed te klikken. Vergelijkbare doelstellingen, beide actief in werkgebied Overijssel, maar elk met onze eigen expertise. We hebben er daarom het volste vertrouwen in dat beide organisaties het straks goed kunnen vinden on der hetzelfde dak.

Onze verhuizing zal plaatsvinden in twee etappes:

30 januari: tijdelijke huisvesting in Historisch Centrum Overijssel

Het pand van het Oversticht wordt eerst nog verbouwd om te voldoen aan de eisen van deze tijd en de wensen van beide organisaties. Daarom verhuizen we eerst naar een tijdelijke locatie. We hebben een mooie tijdelijke huisvesting gevonden bij het Historisch Centrum Overijssel.

Vanaf 30 januari 2023 zijn dit onze adresgegevens:

Natuur en Milieu Overijssel

Bezoekadres:
Eikenstraat 20
8021 WX Zwolle

Postadres:
Postbus 1549
8001 BM  Zwolle

info@natuurenmilieuoverijssel.nl
038-4250960

Definitieve verhuizing naar Aan de Stadsmuur

foto: Ymblanter via wikimedia commons

We hopen in de loop van 2023 samen (terug) te verhuizen naar het pand van het Oversticht. Het is een prachtig pand in hartje Zwolle, bestaande uit twee oude pakhuizen, met uitzicht op de Thorbeckegracht. We kijken er ontzettend naar uit. Wanneer deze verhuizing precies gaat plaatsvinden, is afhankelijk van hoe de verbouwing verloopt. We houden je via deze pagina op de hoogte.

Terug naar de homepage