Meet & Eat

Meet & Eat

Een Meet & Eat is een volledig verzorgde thema-avond die bestaat uit een lezing, een duurzaam diner en een interactieve discussie aan één van de thematafels. Tijdens een Meet & Eat gaan consumenten in gesprek met ondernemers en initiatiefnemers over het verduurzamen van ons voedselsysteem.

In 2017 organiseerden wij tijdens de Dutch Agri Food Week een Meet & Eat in de Twentsche Foodhal in Enschede. Tachtig deelnemers gingen met elkaar in gesprek over ‘duurzaam voedsel’, waaronder voedselbossen, voedselcoöperaties, streekproducten, nieuwe eiwitten en voedselverspilling.

In 2019 organiseerden wij de tweede Meet & Eat in de Kas van Kaat in Zwolle met als thema ‘De keuze is reuze!’. Honderd deelnemers gingen aan de slag met het keuzeproces en het keuzegedrag bij het kopen van eten. 

Wil je meer weten?

Profiel Anne-Floor Zuurbier

Anne-Floor Zuurbier

Projectleider Natuur & Gebiedsprocessen