Groen, groener groenst: de groenste sportclub van Overijssel

Groen, groener groenst: de groenste sportclub van Overijssel

Groen, groener, groenst is een jaarlijks terugkerende wedstrijd om de leefomgeving te vergroenen. Deelnemers strijden om wie het beste groenplan heeft ingediend, en maken kans op €25.000,- én professionele begeleiding van Natuur en Milieu Overijssel om hun groenplan uit te voeren. 

Elk jaar heeft de wedstrijd weer een nieuw thema. Vorig jaar was dit “de groenste straat van Overijssel”. Dit jaar is het thema “de groenste sportclub van Overijssel”. Dus: vind jij dat jouw sportclub wel wat ”groener” mag zijn? Met mooie bomen en bijvoorbeeld kleurrijke bloemenranden bij het parkeerterrein of zelfs een groen dak of groene gevel? Niet alleen een prachtig visitekaartje voor je club en genot voor het oog. Je helpt er ook de natuur mee, zorgt voor meer schaduw en koelte in warme zomers en voorkomt dat forse regenbuien de hele boel blank zetten.

Meedoen
Je kunt je droom realiseren! Doe mee met de prijsvraag “De groenste sportclub van Overijssel” en maak kans op professionele begeleiding door projectleiders van Natuur en Milieu Overijssel en maar liefst € 25.000,- om je eigen groenplan uit te voeren! Meld je sportclub aan via de website van Natuur voor Elkaar. Hier vind je de spelregels en het aanmeldformulier. Je kunt je nog aanmelden voor 1 maart.

Wil je meer weten?