Water-doe-middag bij De Koppel

Water-doe-middag bij De Koppel

8 mei 2024 - 10 mei 2024
14.00 - 16.00

  • Organisatie: De Koppel
  • Inschrijven bij: 0523 273388 of info@dekoppel.com

Op woensdag 8 mei zijn kinderen van 6 t/m 12 jaar van harte welkom bij De Koppel in Hardenberg. Ze kunnen waterproefjes doen, kleuren en knutselen. Bij goed weer wordt de activiteit afgesloten met gezamenlijk een waterbaan maken! De middag start om 14:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Er is plek voor 16 kinderen.

Vechtpark-excursie
Laat je meenemen in het verhaal van de Vecht en ga op vrijdag 10 mei mee op excursie door het Vechtpark. De activiteit start om 10:00 uur en eindigt rond 12:00 uur. Onder het genot van een kopje koffie of thee volgt eerst een introductie over de Vecht en het Vechtpark. Kinderen kunnen ondertussen een knutsel maken.
Daarna gaat de groep op pad door het Vechtpark onder begeleiding van gidsen van Vechtstromen en De Koppel. Voor kinderen is er onderweg een speurtocht.
De excursie is bedoeld voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Er is plek voor minimaal 5 en maximaal 25 deelnemers.

Aanmelden
Wil je meedoen met de water-doe-middag op 8 mei of met de excursie op 10 mei? Meld je dan aan bij De Koppel via 0523 273388 of info@dekoppel.com. Deelname is gratis. Je vindt De Koppel aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg.

Week van Ons Water
Deze activiteiten worden georganiseerd in het kader van de Week van Ons Water.
De Week van Ons Water is een initiatief van Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Rijkswaterstaat, Unie van Waterschappen, VNG, IPO, Vewin, waterschappen, provincies, gemeentes en waterbedrijven. De week vindt elk voorjaar en najaar plaats en heeft als doel om Nederlanders bewuster te maken van het belang van schoon, veilig en voldoende water.
Via www.weekvanonswater.nl kun je zoeken op postcode en kijken welke activiteiten er in jouw buurt worden georganiseerd.

Terug naar agenda

Water-doe-middag bij De Koppel

Vechtstraat 8, Hardenberg, Netherlands