Vechtival voor de tiende keer bij De Koppel

Vechtival voor de tiende keer bij De Koppel

1 juni 2024 - 1 juni 2024
12.30 - 17.00

  • Organisatie: De Koppel
  • Inschrijven bij: 06-39470560
  • Meer informatie: 06-39470560

Op zaterdag 1 juni a.s. organiseren De Koppel en Staatsbosbeheer voor de 10e maal het Vechtival. Van 12.30 tot 17.00 uur vinden in en rond de Koppeltuinen tal van activiteiten plaats. Ook bij de wildwaterbaan en in de haven is van alles te beleven.

De vaarexcursies gaan richting Rheezermaten met de Vechtezomp ‘Grammesberghe’ en richting de stad met De Napoleon. Reserveren is noodzakelijk en kan vanaf heden. De tijden van de afvaarten zijn op de website te vinden.

In en rond de Koppeltuinen is van alles te doen, van waterdiertjes tot schminken, van suppen tot broodjes bakken. Quizzen, spellen, speurtochten, workshops en ga zo maar door. En natuurlijk een terras met muziek.

Het gebouw van de Kanovereniging in het Vechtpark is ook geopend. Mensen kunnen hier uitleg krijgen, de wildwaterbaan bekijken en in kano’s en kajaks meevaren richting De Koppel. In de haven liggen boten van de Watersportvereniging klaar om bezoekers naar het Vechtival te brengen (en weer terug), er kan gezeild worden en er zijn radiografisch bestuurbare bootjes.

De complete lijst van de tientallen deelnemers en activiteiten is te vinden op deze website, bij het Vechtival in de activiteitenkalender, volg ook www.facebook.com/vechtival of Instagram voor actuele informatie.

De toegang is gratis.

Het Vechtival wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Hardenberg, Cogas en de deelnemende standhouders.

Natuuractiviteitencentrum De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg, tel. 0523 273388. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal!

 

Terug naar agenda

Vechtival voor de tiende keer bij De Koppel

Vechtstraat 8, Hardenberg, Netherlands