Trailrun in De Weerribben op zaterdag 9 september

Trailrun in De Weerribben op zaterdag 9 september

9 september 2023
9.30

De prachtige natuur van De Weerribben is het decor van een bijzonder sportief evenement op 9 september. Run2Day Zwolle en Staatsbosbeheer bundelen hun krachten om een unieke trailrun te organiseren, waarbij sportiviteit en natuur hand in hand gaan. De route van ongeveer 5 kilometer biedt een uitdagende ervaring voor zowel beginners als ervaren trailrunners. Het evenement vindt plaats bij het Buitencentrum Weerribben, gelegen aan de Hoogeweg 27 in Ossenzijl. De opgave is verplicht en kan via www.werunzwolle.nl

 De trailrun in De Weerribben is geen traditionele wedstrijd met tijdsregistratie, maar een geweldige gelegenheid om te genieten van de natuurlijke schoonheid van dit bijzondere natuurgebied. Deelnemers hebben de vrijheid om de route één, twee of zelfs drie keer te lopen, afhankelijk van hun eigen voorkeur en uitdaging.

Door deel te nemen aan deze trailrun ondersteunen de deelnemers de recreatieve voorzieningen van Staatsbosbeheer in het gebied, waarbij dit maal de inschrijving wordt gebruikt voor de verbetering van het educatieve pad Zompies zoekpad. Elke deelnemer wordt beloond met een leuke functionele goodie, als herinnering aan dit speciale evenement.

Datum: 9 september 2023

Locatie:, Hoogeweg 27, Ossenzijl

Starttijd: 09:30 uur

Afstand: Ongeveer 5 kilometer (1, 2 of 3 keer te lopen)

Kosten: €7,50 per persoon

Aanmelden: Via www.werunzwolle.nl

 

Terug naar agenda

Trailrun in De Weerribben op zaterdag 9 september

Hoogeweg 27, Ossenzijl, Netherlands