Groene Twinkeling 2021

augustus 26, 2020

Groene Twinkeling 2021

Tijdens de jaarlijkse Groene Twinkeling nieuwjaarsbijeenkomst wordt de belangrijkste biodiversiteitsprijs voor ondernemend Overijssel uitgereikt. Daarmee laten we zien dat ondernemerschap en biodiversiteit goed samen gaan. Bedrijven die hiervoor in aanmerking komen geven natuur en biodiversiteit een vanzelfsprekende plek in beleid en bedrijf. De winnaar van 2020 was Melkbrouwerij in Lettele. Tijdens de bijeenkomst maken we de winnaar van 2021 bekend.

Verbindende traditie
De Groene Twinkeling is dé bijeenkomst om het nieuwe jaar samen te vieren met maatschappelijke organisaties, bestuurders en ondernemers met een groen hart in Overijssel. Tijdens de bijeenkomst wordt de Groene Twinkeling Award uitgereikt. De biodiversiteitsprijs voor de groenste ondernemers uit Overijssel. De Groene Twinkeling staat voor verbinding en traditie, voor bedrijf en biodiversiteit. Binnenkort is het mogelijk nieuwe bedrijven aan te melden voor de Groene Twinkeling Award!

Ontmoeten en inspireren
De nieuwjaarsbijeenkomst is in het sfeervolle Buitencentrum Sallandse Heuvelrug in Nijverdal. In dit hart van het Overijsselse heidelandschap is volop gelegenheid elkaar in informele setting te ontmoeten, te inspireren en ideeën voor het nieuwe jaar uit te wisselen.

Meer weten?