Groene Twinkeling 2020

januari 27, 2020

Groene Twinkeling 2020

Tijdens de jaarlijkse Groene Twinkeling nieuwjaarsbijeenkomst wordt de belangrijkste biodiversiteitsprijs voor ondernemend Overijssel uitgereikt. Daarmee laten we zien dat ondernemerschap en biodiversiteit goed samen gaan. Bedrijven die hiervoor in aanmerking komen geven natuur en biodiversiteit een vanzelfsprekende plek in beleid en bedrijf. De winnaar van 2019 is kinderdagverblijf ’t Werkel uit Zwolle. Tijdens de bijeenkomst maken we de winnaar van 2020 bekend.

Verbindende traditie
De Groene Twinkeling is dé bijeenkomst om het nieuwe jaar samen te vieren met maatschappelijke organisaties, bestuurders en ondernemers met een groen hart in Overijssel. Tijdens de bijeenkomst wordt de Groene Twinkeling Award uitgereikt. De biodiversiteitsprijs voor de groenste ondernemers uit Overijssel. De Groene Twinkeling staat voor verbinding en traditie, voor bedrijf en biodiversiteit. Dat delen we graag met jullie op donderdag 30 januari 2020 op de Sallandse Heuvelrug.

Ontmoeten en inspireren
De bijeenkomst is in het sfeervolle Buitencentrum Sallandse Heuvelrug in Nijverdal. In dit hart van het Overijsselse heidelandschap is volop gelegenheid elkaar in informele setting te ontmoeten, te inspireren en ideeën voor het nieuwe jaar uit te wisselen.

Bekijk de uitnodiging voor het programma, of meld je aan via het aanmeldformulier.

Meld je nu aan!

Meer weten?

Profiel Willem Seine

Willem Seine

Projectleider Klimaatadaptatie, Water & Voedsel