Fijne feestdagen!

december 17, 2020

 

Bij Natuur en Milieu Overijssel hebben we gezien dat niet alleen corona, maar ook een hernieuwde waardering voor de natuur om ons heen, een rode draad is geweest door 2020. We bleven allemaal meer thuis en genoten van de vogels en de planten in de tuin of op het balkon. Vrienden en familie ontmoetten we veelal buiten, tijdens een wandeling door het park of in het bos.

Het team van Natuur en Milieu Overijssel heeft op afstand mogen meegenieten van de mooie plaatjes die onze achterban tijdens deze wandelingen hebben geschoten en met ons deelden via Instagram, Facebook en Twitter!

Een aantal van deze kiekjes delen we graag met jullie via deze kerstkaart. Benieuwd naar het verhaal achter één van de foto’s? Zweef met je muis boven de foto, dan komt het verhaal naar voren!

Wij hopen dat 2021 een jaar wordt waarin we corona langzaam maar zeker achter ons kunnen laten, maar de waardering voor de natuur blijven vasthouden! Blijf genieten van de prachtige natuur om je heen, en ga op zoek naar de parels die de Overijsselse leefomgeving je te bieden heeft.

Hele fijne en vooral gezonde feestdagen gewenst, en een 2021 vol Overijsselse natuurbeleving.

Het team van Natuur en Milieu Overijssel