Sinterklaas en zijn pieten doen Staatsbosbeheer Ossenzijl aan

Sinterklaas en zijn pieten doen Staatsbosbeheer Ossenzijl aan

19 november 2023 - 3 december 2023
12.00 - 16.00

  • Organisatie: Staatsbosbeheer

De sinterklaasperiode is aangebroken en buitencentrum van Staatsbosbeheer in Ossenzijl biedt de komende twee zondagmiddagen een speciale knutselactiviteit aan voor kinderen. Op 19 en 26 november tussen 13:00 en 15:00 uur kunnen kinderen hun eigen schoentje knutselen en klaarzetten voor Sinterklaas en zijn pieten. Gebruik blaadjes in veel verschillende kleuren, beplak hem met mos, of kleur hem gewoon in. Alles mag!

Op zondag 3 december is het grote moment aangebroken: kinderen kunnen dan vol verwachting terugkeren naar het buitencentrum om hun zelfgemaakte schoentje op te halen. Een feestelijke gelegenheid om samen met vriendjes en vriendinnetjes het sinterklaasfeest te vieren.

Naast deze knutselactiviteit biedt het bezoekerscentrum een scala aan groene cadeautjes die perfect passen bij de decembermaand. Of het nu gaat om originele natuur gerelateerde geschenken of praktische cadeautjes voor buitenliefhebbers, het assortiment biedt voor een ieder wat. Het buitencentrum is deze winter geopend op zondagmiddagen van 12:00 tot 16:00 uur. Tot snel!

Sint knutselschoen A3 – PRINTVERSIE

Sinterklaas en zijn pieten doen Staatsbosbeheer Ossenzijl aan

Hoogeweg 27, 8376 EM Ossenzijl, Netherlands