Kennisfestival Lokale Energie Overijssel

Kennisfestival Lokale Energie Overijssel

13 februari 2020
15.30 - 21.45

Op donderdag 13 februari vindt hét Kennisfestival Lokale Energie Overijssel plaats. Een dag die volledig in het teken staat van de energietransitie en de partijen die op lokaal niveau het verschil kunnen maken, zoals lokale energie initiatieven, overheden en netbeheerders. Maak kennis met de wereld van de energietransitie en ga met Tijs de Bree (gedeputeerde Energie en Milieu) en Matthijs Nijboer (directeur Natuur en Milieu Overijssel) in gesprek over hoe we de ambities voor Overijssel kunnen realiseren en welke rol participatie daarin heeft. Kortom, bent u betrokken bij de energietransitie in Overijssel, dan is dit een dag die u niet wilt missen! Speciale gastspreker is Mark van Baal (Follow This). Mark heeft een missie: klimaatverandering stoppen door te zorgen dat de olie-industrie grootschalig gaat investeren in duurzame energie, te beginnen bij  Shell. Hij is het bewijs dat je als individu het verschil kunt maken! Zijn motto: “Think different and just do it!”

Voor meer informatie over het programma neem contact op met Natuur en Milieu Overijssel (038) 425 09 60. Vraag naar Loet van der Heijden

Het Kennisfestival kent een gevarieerd programma met diverse workshops waar mensen uit de praktijk hun kennis en ervaringen delen over lokale energieopwekking, draagvlak, samenwerking en financieringsmogelijkheden. Wilt u erbij zijn? Noteer dan donderdag 13 februari alvast in uw agenda. U bent de gehele bijeenkomst van harte welkom, maar u kunt ook alleen aanschuiven voor het avondprogramma. Eind dit jaar ontvangt u de officiële uitnodiging met programma.

Terug naar agenda

Kennisfestival Lokale Energie Overijssel

Enexis Zwolle, Zwolle, Netherlands