Save the date: kennisfestival Lokale Energie Overijssel

november 7, 2019

Save the date: kennisfestival Lokale Energie Overijssel

Op donderdag 13 februari vindt hét Kennisfestival Lokale Energie Overijssel plaats. Een dag die volledig in het teken staat van de energietransitie en de partijen die op lokaal niveau het verschil kunnen maken, zoals lokale energie initiatieven, overheden en netbeheerders.

Maak kennis met de wereld van de energietransitie en ga met Tijs de Bree (gedeputeerde Energie en Milieu) en Matthijs Nijboer (directeur Natuur en Milieu Overijssel) in gesprek over hoe we de ambities voor Overijssel kunnen realiseren en welke rol participatie daarin heeft. Kortom, ben je betrokken bij de energietransitie in Overijssel, dan is dit een dag die je niet wilt missen!

Speciale gastspreker is Mark van Baal (Follow This). Mark heeft een missie: klimaatverandering stoppen door te zorgen dat de olie-industrie grootschalig gaat investeren in duurzame energie, te beginnen bij Shell. Hij is het bewijs dat je als individu het verschil kunt maken! Zijn motto: “Think different and just do it!”

Wanneer: donderdag 13 februari 2020 van 15.30 tot 21.45 uur
Waar:
regiokantoor Enexis, Marsweg 5 te Zwolle
Wie:
lokale energie initiatiefnemers, ambtenaren duurzaamheid en bestuurders van gemeenten & provincie

Kennisfestival
Het Kennisfestival kent een gevarieerd programma met diverse workshops waar mensen uit de praktijk hun kennis en ervaringen delen over lokale energieopwekking, draagvlak, samenwerking en financieringsmogelijkheden. Wil jij erbij zijn? Noteer dan donderdag 13 februari alvast in je agenda. Je bent de gehele bijeenkomst van harte welkom, maar je kunt ook alleen aanschuiven tijdens het avondprogramma. Eind dit jaar verschijnt de officiële uitnodiging met programma. Houd hiervoor onze website en social media kanalen in de gaten.

 

Wil je meer informatie?