Uitnodiging webinar Natuur & Zorg

november 12, 2020

Uitnodiging webinar Natuur & Zorg

Dit jaar organiseren we op dinsdag 24 november van 17.00 tot 18.30 uur een webinar over Natuur & Zorg. Tijdens deze provinciale digitale bijeenkomst geven Jolanda Maas (VU Amsterdam), Karin Tanja-Dijkstra (Hogeschool Saxion) en Annette Postma (Alles is Gezondheid) een inleiding op gewenste ontwikkelingen. Ook presenteren koplopers uit Overijssel hun ervaringen met de inzet van natuur en groen in hun zorginstelling. Met onder andere Moniek Beltman (ouderenzorg; Zorgspectrum Het Zand), Frank Greeven (huisarts in Oldenzaal) en Johan Jonker (Isala ziekenhuis). Ben jij er ook bij?

Will jij binnen je zorgorganisatie meer groen in de directe omgeving en ondersteuning bij de realisatie hiervan? Zoek je hulp bij de uitvoering van de plannen om natuur in te zetten? Wil je graag concrete voorbeelden van hoe je de natuur toe kunt passen in je activiteiten? Of wil je meedenken over het vergroenen van de zorg? Ben je werkzaam in de ouderenzorg, GGZ, een ziekenhuis, de langdurige zorg, revalidatie of eerstelijns zorg? Dan ben je van harte welkom op dit webinar en onderdeel te worden van ons netwerk.

Praktische gegevens
Datum: dinsdag 24 november
Tijd: 17.00 – 18.30
Aanmelden: via deze link
Organisatoren: IVN Overijssel, Landschap Overijssel, Natuur en Milieu Overijssel en de provincie Overijssel

Nieuw programma
Met het programma Natuur in de Stad, Zorg willen IVN Overijssel, Landschap Overijssel, Natuur en Milieu Overijssel en de provincie Overijssel de komende jaren werken aan de vergroening van de zorgsector in Overijssel. We geloven dat natuur en groen kunnen bijdragen aan betere, mooiere en goedkopere zorg en willen daar een stevige impuls aan geven. Geef jij samen met ons invulling aan deze groene impuls?

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van het programma Natuur in de Stad, Zorg? Het blad Vitamine Groen ontvangen? Of een project opstarten en/of ervaringen delen? Geef dan via deze link je gegevens door. Ken je anderen die mogelijk ook geïnteresseerd zijn in het Netwerk Natuur & Zorg? Stuur deze oproep dan door binnen je netwerk.

 

Meer weten?

Profiel Peter Adema

Peter Adema

Projectleider Bomen, Groene Vrijwilligers en Gezondheid