Samenwerken met een commerciële projectontwikkelaar

april 24, 2021

Samenwerken met een commerciële projectontwikkelaar

Online kennissessie voor lokale initiatieven

Hoe richt je als lokaal energie-initiatief de samenwerking met een commerciële projectontwikkelaar goed in? Steeds meer commerciële ontwikkelaars willen samenwerken met lokale energie-initiatieven bij de realisatie en exploitatie van projecten om duurzame energie op te wekken. Zo komen ze tegemoet  aan de eisen die gemeenten stellen om minimaal 50% van deze projecten in lokaal eigendom te brengen.

Op maandagavond 10 mei organiseren we in samenwerking met Nieuwe Energie Overijssel een bijeenkomst over de manieren waarop je de samenwerking met een commerciële projectontwikkelaar kan inrichten. De sessie is bedoeld voor lokale energie-initiatieven in Overijssel. Tijdens deze online kennissessie delen verschillende initiatieven hun ervaringen, besteden we aandacht aan financiële instrumenten en is er ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen.

Wanneer: Maandagavond 10 mei 19.30 tot 21.00 uur.

Waar: Online kennissessie, na aanmelden ontvang je een link en instructies.

Aanmelden: Meld je uiterlijk 7 mei hier aan.

Aanmelden en vragen?

Heb je al specifieke vragen m.b.t. tot dit onderwerp? Mail ze vooraf naar ijzendoorn@natuurenmilieuoverijssel.nl dan komen we er in de kennissessie op terug.

 

Meer weten?

Profiel Lise Notenboom

Lise Notenboom

Strategisch Communicatieadviseur