Kom ook naar onze bijpraatsessie Klimaat en Ongelijkheid

februari 20, 2020

Kom ook naar onze Bijpraatsessie Klimaat en Ongelijkheid

-Deze bijpraatsessie is tot nadere orde uitgesteld-

‘Ons klimaatbeleid zal onze manier van leven, werken, produceren en consumeren veranderen’, waarschuwde de nieuwe voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen. Alles, echt alles gaat op de schop. Dat raakt de één meer dan de ander. Dinsdagavond 31 maart organiseren we een nieuwe Bijpraatsessie in Deventer over deze ongelijkheid. Want, leidt klimaatbeleid tot tweespalt in de samenleving? Blijven bedrijven buiten schot? En moeten jongeren later de prijs betalen van de laksheid anno nu? 

Klimaatverandering maakt geen onderscheid, maar mensen doen dat wel. Dit leidt tot spanning in de samenleving en zet draagvlak voor klimaatbeleid onder druk. We bespreken wat dit voor consequenties heeft, voor jouw en onze inzet voor een klimaatbeleid in eigen buurt of regio. Werner Schouten, voorzitter van de Jonge Klimaatbeweging en Donald Pols, directeur van Milieudefensie verzorgen de inleidingen tijdens de Bijpraatsessie Klimaat en Ongelijkheid.

Meld je aan!
De stem van jongeren is onmisbaar in het gesprek over Klimaat en Ongelijkheid. We hebben daarom 100 van de 200 plekken gereserveerd, speciaal voor scholieren, studenten en young professionals.

Aanmelden jongeren   of  Aanmelden overige deelnemers


Datum en tijdstip:
dinsdagavond 31 maart, van 20.00-22.00 uur
Locatie: Burgerweeshuis, Bagijnenstraat 9 in Deventer
Kosten: 10 euro, vrijkaartjes voor jongeren en leden/partners van Natuur en Milieu Overijssel, Milieudefensie en Jonge Klimaatbeweging.

Mocht je graag willen deelnemen aan deze bijpraatsessie, maar kun je het bedrag van 10 euro niet betalen? Neem dan contact op met Natuur en Milieu Overijssel.

Profiel Thomas van Slobbe

Thomas van Slobbe

Adviseur Positionering en Betrokkenheid