Kom langs op hét Energiecafé voor lokale energie-initiatieven

maart 11, 2020

Kom langs op hét Energiecafé voor lokale energie-initiatieven

Het Energiecafé is dé ontmoetingsplek voor lokale energie initiatieven in Overijssel. Met het Energiecafé bieden wij een laagdrempelig platform voor onderlinge kennismaking en uitwisseling van ervaringen. Hierdoor wordt het makkelijker om elkaar te benaderen en het netwerk wordt versterkt en vergroot. Ook gemeenten, zowel ambtenaren als bestuurders zijn van harte welkom. Want door samenwerking en afstemming worden projecten sneller gerealiseerd. Kom je ook?

Wanneer         Donderdagavond 2 april

Waar               Kulturhus Holten, Smidsbelt 6 te Holten

19.00 u Inloop met koffie en thee
19.30 u Welkom en mededelingen
19.45 u We zijn dit keer te gast bij Opgewekt Rijssen. Raoul Teeuwen van Opgewekt Rijssen geeft een korte toelichting op de projecten waar zij mee bezig zijn. Onlangs hebben zij in hele korte tijd 2 PCR-projecten gerealiseerd op bedrijfsdaken. In totaal bijna 4000 panelen!
20.00 u We gaan uiteen in gesprekstafels. U kunt aanschuiven bij een tafel naar keuze en leren van de praktijkverhalen, en uiteraard ook uw eigen ervaringen en vragen inbrengen.

– Wat maakt een lokaal initiatief succesvol en hoe kunnen gemeenten en lokale initiatieven samenwerken? Gerard Brakkee (IM-makelaar en Groen Gebogen Dalfsen) beschrijft een aantal opties en Willem Wijnen (energieregisseur gemeente Hellendoorn) deelt zijn ervaringen.

– Hoe betrek je mensen bij je initiatief en werf je deelnemers aan je PCR-projecten? Raoul Teeuwen (Opgewekt Rijssen) deelt zijn ervaringen en gaat het gesprek met u aan.

20.45 u Wisseling van gesprekstafel
21.30 u Afsluiting en gelegenheid tot napraten

Aanmelden en vragen?
I.v.m. de voorbereidingen graag vóór 27 maart aanmelden bij info@natuurenmilieuoverijssel.nl met vermelding van naam en organisatie. Met vragen kun je terecht bij Loet van der Heijden.

Blijf op de hoogte van NMO en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer weten?