Energiecafé: hét café voor lokale energie initiatieven in Overijssel

juni 10, 2020

Energiecafé: hét café voor lokale energie initiatieven in Overijssel

Op woensdag 24 juni is het weer zo ver: het energiecafé voor lokale energie-initiatieven. Vanwege corona dit keer geen fysieke bijeenkomst, maar een digitaal café. Centraal staan de ervaringen van Opgewekt Rijssen bij de realisatie van twee postcoderoosprojecten op bedrijfsdaken. Tijdens de zoom bijeenkomst geeft Raoul Teeuwen (Opgewekt Rijssen) een korte toelichting op hun projecten, en daarna gaan we met elkaar in gesprek om kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen.

Wanneer: Woensdagavond 24 juni van 19.30 tot 21.00 uur.  

Programma

  • Welkom en mededelingen;
  • Toelichting op LEI-F regeling;
  • Raoul Teeuwen van Opgewekt Rijssen vertelt hoe zij in korte tijd twee postcoderoosprojecten gerealiseerd hebben. Raoul neemt ons mee in hoe je mensen bij je initiatief kunt betrekken, en hoe je deelnemers kunt werven om te participeren in zonprojecten. Neem vooraf alvast een kijkje op de website van Opgewekt Rijssen!
  • Onderling kennis en ervaringen uitwisselen. Afhankelijk van aantal deelnemers doen we dit centraal of in kleinere groepen;
  • Afsluiting (21:00 uur).

Aanmelden en vragen?
Aanmelden doe je door vóór 22 juni een mailtje te sturen naar Loet van der Heijden, heijden@natuurenmilieuoverijssel.nl met daarin je naam en organisatie. Ook voor vragen kun je per mail of per telefoon bij Loet terecht (038 425 09 78 (ma t/m wo)).

Wat heb ik eraan?
Het Energiecafé is dé ontmoetingsplek voor lokale energie initiatieven in Overijssel. Met het Energiecafé bieden wij een laagdrempelig platform voor onderlinge kennismaking en uitwisseling van ervaringen. Hierdoor wordt het makkelijker om elkaar te benaderen en het netwerk wordt versterkt en vergroot. Ook gemeenten, zowel ambtenaren als bestuurders zijn van harte welkom. Want door samenwerking en afstemming worden projecten sneller gerealiseerd.

Meer weten?