Directeur Matthijs Nijboer gaat Natuur en Milieu Overijssel verlaten

februari 21, 2023

Directeur Matthijs Nijboer gaat Natuur en Milieu Overijssel verlaten

Na acht jaar gewerkt te hebben als directeur-bestuurder bij Natuur en Milieu Overijssel, gaat Matthijs Nijboer onze organisatie helaas verlaten. Per 1 juni gaat hij aan de slag bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

“Ik kijk terug op een fantastische tijd bij NMO, waar ik met heel veel plezier heb gewerkt aan een duurzaam en mooi Overijssel. Vaak met velen van u”, schrijft Matthijs wanneer hij zijn vertrek aan ons netwerk kenbaar maakt. “Zo verlaat ik misschien wel de mooiste baan van Overijssel voor een nieuwe stap.”

In de afgelopen acht jaar hebben wij Matthijs leren kennen als een betrokken directeur met een hart voor onze duurzame thema’s en veel oog en aandacht voor onze medewerkers. We betreuren zijn vertrek daarom enorm, maar hebben natuurlijk begrip voor deze volgende stap in zijn carrière. Tot 1 juni is en blijft Matthijs eerste aanspreekpunt van Natuur en Milieu Overijssel.

Het vertrek van Matthijs betekent ook dat we op korte termijn op zoek gaan naar een nieuwe directeur-bestuurder voor onze mooie organisatie! Binnenkort wordt de vacature openbaar gemaakt.

Meer weten?