Wroetnieuws, schouder aan schouder

Wroetnieuws, schouder aan schouder

9 september 2023 - 10 september 2023

Misschien heeft u het al meegekregen, de nieuwe coalitie van Provincie Overijssel roept in haar coalitieplan ’Schouder aan schouder’ op om verder te gaan met Natuur voor Elkaar. Er zijn immers zoveel inwoners, initiatieven, ondernemers en organisaties die hun eigen omgeving groener en diervriendelijker willen maken. Wroet draagt daar als keten ook een steentje aan bij, maar wil dit naar de toekomst ook zeker blijven doen samen met organisaties. Schouder aan schouder ook voor de doorontwikkeling van de keten. We zitten niet stil, want het huidige programma is nog volop in beweging. Alleen gaat misschien sneller maar gezamenlijk bereik je voor de langere termijn veel meer en is ook nog gezelliger. Je leert van elkaar, je helpt elkaar en je staat elkaar nabij. Om deze doorontwikkeling te laten zien nodigen we iedereen graag uit tijdens Het Weekend van het Varken! Meer informatie hierover vind je verderop in deze nieuwsbrief.

Kom beleven

Ben je weleens op een boerderij geweest? Misschien wel met een winkeltje op het voor de verkopen tijdens boerenerf waar je allerlei producten kunt kopen van de boerderij. Een lekker stuk kaas van boer Piet, of een verfrissend vruchtensapje van de fruittelers van de Betuwe, eieren van de plaatselijke kippenboer en noem maar op. Achter elk product zit een verhaal. Een verhaal dat kenbaar gemaakt wordt op de verpakking, via een poster in de winkel, een filmpje of een folder. In de winkel hangt een gemoedelijke sfeer. Vaak kun je producten proeven en wordt je geholpen door de boerin die een gezellig praatje maakt. Je gaat daar je product kopen niet enkel om het product, maar zeker ook om de sfeer en het gevoel dat het je geeft wanneer je de winkel, met heerlijke producten in je tas, verlaat. Boerderijwinkels verkopen een verhaal, een beleving.

Zaterdag 9 september
Is iedereen welkom bij vermeerderaar en Wroetstalhouder familie van de Kamp op Speel- & Beleefboerderij De Roosendaal. Meer weten over deze locatie? Klik hier om te zien wat er te doen is bij de familie Van de Kamp in het Weekend van het Varken en bezoek ook eens hun eigen website.
Adres: Beulekampersteeg 31, 3882 LJ Putten.

Zondag 10 september
Is iedereen welkom bij Wroetstalhouder familie Kok. U kunt hier alle informatie vinden over deze locatie en de activiteiten op zondag 10 september.
Adres: Schansweg 18, 7784 DM Ane.

2023-08 Nieuwsbrief Wroetvarken docx

Terug naar agenda

Wroetnieuws, schouder aan schouder

Beulekampersteeg 31, 3882 LJ Putten, Netherlands