Wil je iets doen of leren bij jou in de buurt? Kijk & lees op Groenbezig.nl!

Wil je iets doen of leren bij jou in de buurt? Kijk & lees op Groenbezig.nl!

29 mei 2024 - 25 juli 2024

Het platform voor groen vrijwilligerswerk in Overijssel. Wil jij iets leren of iets doen? Of zoek je een vrijwilligersgroep? Maar kijk gerust eens op Groenbezig.nl voor groen vrijwilligerswerk wat je interesse heeft of bij je in de buurt is. Leren of doen!

Kom je ook naar het Groenbezig Festival op 5 juli? Klik HIER om je in te schrijven

Klik HIER

Groenbezig is de plek waar je alles wat met groen vrijwilligerswerk in Overijssel te maken heeft kunt vinden. Van interessante vacatures tot leuke ad hoc klussen. Van inspirerende verhalen van vrijwilligers tot informatie over nieuwe cursussen. Van informatie en tips voor je organisaties tot een overzicht van alle groene (vrijwilligers)organisaties in Overijssel. Daarnaast enthousiasmeren we met deze website meer (nieuwe) voor groen vrijwilligerswerk en laten we zien wat er allemaal op groen-vrijwilligerswerk gebeurt in Overijssel. Het is daarmee een netwerk, servicedesk en etalage voor groen vrijwilligerswerk in een. Landschap Overijssel en Natuur en Milieu Overijssel zijn de initiatiefnemers van groenbezig.nl. Dit platform voor groen vrijwilligerswerk Overijssel is mede gefinancierd door de Provincie Overijssel en de Nationale Postcode Loterij en ontwikkeld samen met een tiental vrijwilligers van groene groepen.
Doe ook mee! Zet je organisatie op de kaart, deel je successen en verhalen of plaats een vacature of een cursus voor (aspirant)vrijwilligers. Samen maken we het groen vrijwilligerswerk nog leuker!

Terug naar agenda

Wil je iets doen of leren bij jou in de buurt? Kijk & lees op Groenbezig.nl!

Oldenzaal, Netherlands