Verwilderen. Meer tuinplezier met minder werk

Verwilderen. Meer tuinplezier met minder werk

20 februari 2020
20.00 - 22.00

  • Organisatie: KNNV-Regio Enschede, Vrienden van DMF/RMT
  • Kosten: gratis, niet- leden €5,- Vrienden van DMF/RMT dienen hun lidmaatschapskaart mee te nemen
  • Meer informatie: 053 201 2099
  • Website: http://www.knnv.nl/enschede

De tuin staat onder druk. Sociale media slokken onze vrije tijd op en bestrijdingsmiddelen mogen niet meer worden gebruikt. Tijd voor een andere aanpak.

In deze lezing laat Romke van de Kaa zien hoe je de teugels kunt laten vieren zonder dat de tuin in een wildernis ontaardt.

Romke van de Kaa is een autoriteit op het gebied van tuinieren. Hij schrijft regelmatig voor alle provinciale dagbladen van De Persgroep, van Tubantia in het oosten tot de PZC in het zuidwesten van Nederland en het AD. Ook heeft hij vaste columns en schrijft hij tuinverhalen voor Stadstuinieren en Plus Magazine. Voor Plus Magazine maakt hij ook filmpjes. Incidenteel schrijft hij artikelen voor Onze Eigen Tuin, Groei & Bloei en De Tuin In Vier Seizoenen. In Duitsland verschijnen zijn artikelen in Der Grüner Anzeiger en in Engeland in Gardens Illustrated. Samen met zijn Vlaamse collega Paul Geerts stelt hij ieder jaar de Tuinscheurkalender samen. In maart 2012 verscheen zijn laatste boek ‘Verwilderen’, een pleidooi voor een natuurlijker manier van tuinieren. Een nieuw boek staat op stapel.

Terug naar agenda

Verwilderen. Meer tuinplezier met minder werk

Het Rozendaal 11, 7523 ZR Enschede, Netherlands