Repaircafe Holten

Repaircafe Holten

6 juli 2024 - 6 juli 2024
13.30 - 16.00

Weggooien is niet nodig, alleen ontbreekt het vaak bij mensen de tijd of handigheid. Dat is ook precies de insteek van het Repair Café Holten. Hier kun je kleine reparaties laten doen door één van onze vrijwilligers of je kunt het samen doen. Op deze manier wordt het hergebruik van apparaten of kleding gestimuleerd en voorkomen we dat goede spullen onnodig weggegooid worden. Het Repair Café is een landelijk initiatief. Dankzij onze vrijwilliger Mieke Urff is er nu dus ook één is in Holten.

Alles is welkom

Veel mensen zijn aan de slag in hun (moes)tuin. De gereedschappen moeten weer pico bello in orde zijn. Bij het Repair Café kunnen snoeischaren, schoppen en schoffels worden geslepen. Dat geldt niet voor gedraaide messen van grasmaaiers en elektrische heggenscharen, dat is echt werk voor de vakman.

Tijdens het repareren of het wachten op uw beurt, kunt u aan de lange tafel onder het genot van een kop thee of koffie een praatje maken met andere bezoekers. Wij zijn erg blij met een kleine donatie zodat we gereedschap en reparatiematerialen kunnen blijven kopen.

Waar en wanneer?
Het Repair Café vindt u aan de Tuinstraat 2 in Holten. Wij zijn open iedere eerste vrijdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur.

Terug naar agenda

Repaircafe Holten

Tuinstraat 2, Holten, Netherlands