Psst… de olifanten zijn in Langeveen en Bruinehaar

Psst… de olifanten zijn in Langeveen en Bruinehaar

4 oktober 2021 - 31 oktober 2021

  • Inschrijven bij: petraplegt@gmail.com of 06-44916464
  • Kosten: 2 euro

Tijdens het verblijf van de twee olifanten Magic Creatures en Tamteh in ons mooie dubbeldorp worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Deze kleurrijke olifanten maken deel uit van de Elephant Parade in Noord-Oost Twente. Olifant Magic Creatures staat in Langeveen aan de Kerklaan, schuin tegenover de Pancratius kerk. Olifant Tamteh is te vinden, bij het witte kerkje aan de Gravenlandweg, in Bruinehaar.

We nodigen jullie uit om deze twee olifanten te komen bekijken en deel te nemen aan diverse activiteiten van maandag 20 september tot en met  zondag 31 oktober 2021.

Kijk voor alle actuele informatie, zoals verkooppunten en openingstijden, op de facebookpagina van Toeristisch Langeveen Bruinehaar (TLB). Graag willen we de volgende activiteiten onder de aandacht brengen:

Bingokaart                                                                                                           

In  Noord-Oost Twente zijn 70 olifanten te vinden. Je kunt ze allemaal bekijken door het rijden van een autoroute. Er is daarvoor een mooie olifantenbingokaart ontwikkelt door TLB, die voor  € 1,- verkrijgbaar is bij één van de horecapunten te Langeveen (Café-taria De Ruif, Café-restaurant Waaijer en café Nobbenhuis). Elke olifant die je ziet mag je aankruisen, als de bingokaart vol is, dan kun je deze weer inleveren bij de bovengenoemde horecapunten. Zo maak je kans om een mooie prijs te winnen!

Kinderwandeling – olifant tocht

De olifant tocht is een kinderwandeling van vijf kilometer ontwikkelt door TLB. De rugtas met de route, een attentie, lekkere versnaperingen en wat drinken voor onderweg, is voor € 3,50 verkrijgbaar bij de plaatselijke horeca.

Leuke kinderactiviteit, in de herfstvakantie, op woensdagmiddag 20 oktober

Deze activiteit is voor alle basisschool kinderen en wordt georganiseerd door St. Vrienden van Oonze Keark.  Tijdens deze middag, van 14:00 uur tot  16:00 uur, kun je een levensgrote olifant stoepkrijten onder leiding van Mirjam Boomkamp.  Je kunt op insectensafari met een insectenspotter of stenen schilderen in de kleuren van de olifant.

Locatie Pancratius Kerk Langeveen. Deelname € 2,-.

Opgave bij petraplegt@gmail.com of 06-44916464.

Terug naar agenda

Psst… de olifanten zijn in Langeveen en Bruinehaar

Langeveen, Netherlands