Open inloopavond Energietuin de Noordmanshoek

Open inloopavond Energietuin de Noordmanshoek

23 januari 2020
19.00 - 21.00

Energietuin de Noordmanshoek moet een plek worden voor de inwoners van de gemeente Olst-Wijhe: om te wandelen, te spelen en wat te leren over natuur en energie. Stichting de Noordmanshoek gaat graag met de inwoners in gesprek over de Energietuin en organiseert daarom op 23 januari een open inloopavond voor geïnteresseerde inwoners.

Een groep actieve bewoners, inmiddels verenigd in Stichting de Noordmanshoek, werkt al sinds 2015 aan een plan voor een duurzame invulling van het gebied. Inmiddels is de kogel door de kerk: samen met de gemeente Olst-Wijhe, de Wageningen University (WUR) en Natuur en Milieu Overijssel, ontwikkelden ze een concept voor een van de eerste Energietuinen van Nederland. Stichting de Noordmanshoek praat de inwoners van de gemeente graag bij over dit concept en de huidige stand van zaken, en krijgt daarnaast graag input vanuit de omgeving. Dus: ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen rondom de Energietuin? Dan hoopt Stichting de Noordmanshoek je te mogen ontvangen op de open inloopavond op 23 januari.

Invulling van de avond
Naast Stichting de Noordmanshoek, zullen ook de coöperatie Goed Veur Mekare, de Wageningen University en Natuur en Milieu Overijssel op de inloopavond aanwezig zijn. Goed Veur Mekare is beschikbaar voor vragen rondom het zonnepark en de WUR en NMO kunnen meer toelichten over het project Energietuinen.

Wat: Inloopavond Energietuin de Noordmanshoek
Datum: 23 januari 2020
Tijd: 19:00 – 21:00
Locatie: Langhuus, Langstraat 29, Wijhe

Meer weten?
Kijk op de webpagina Energietuin de Noordmanshoek of meld je aan voor de Facebookpagina “Energietuin de Noordmanshoek” om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom de Energietuin.

Terug naar agenda

Open inloopavond Energietuin de Noordmanshoek

Langstraat 29, 8131 BA Wijhe, Netherlands