De vaarexcursies in de Wieden gaan weer van start

De vaarexcursies in de Wieden gaan weer van start

1 april 2023 - 30 april 2023

Op 1 april starten de vaarexcursies in de Wieden weer! Vanaf het bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster varen er een aantal keer per week excursieboten de Wieden op. Hierbij is onder leiding van een gids de prachtige natuur van de Wieden te beleven vanaf het water. Een vaarexcursie duurt ongeveer 2 uur, aanmelden kan via de website of bij de balie in het bezoekerscentrum.
Bijzondere tochten zijn onder andere de vaarexcursie door het leefgebied van de otter en de vaarexcursie langs de bloeiende hooilanden vol met voorjaarsbloemen. Naast de vaarexcursies zijn er vanaf april ook weer wandelexcursies te boeken waarbij samen met de natuurgids op zoek wordt gegaan naar bijzondere moerasvogels die in het gebied leven.
In april is het bezoekerscentrum weer geopend van dinsdag t/m zondag, 10:00-17:00. Vanaf mei zijn we alle dagen in de week open. Wees welkom in ons prachtige bezoekerscentrum voor een leuke wandeling, een kop koffie of als startpunt voor een (vaar)excursie!

Nationaal Park Weerribben-Wieden, De Wieden, Sint Jansklooster, Steenwijkerland, Kop van Overijssel, Overijssel, Nederland, Europa
Terug naar agenda

De vaarexcursies in de Wieden gaan weer van start

Beulakerpad 1, Sint Jansklooster, Netherlands