Natuurwandeling door de Zwolse binnenstad

Natuurwandeling door de Zwolse binnenstad

16 juni 2024 - 16 juni 2024
11.30 - 13.00

Natuurwandeling door de Zwolse binnenstad:

HET WONDER VAN DE SCHEPPING BINNEN DE ZWOLSE STADSGRACHTEN

De werkgroep Groene Kerk van de Dominicanenkerk Zwolle organiseert samen met IVN Zwolle een stads-natuurwandeling door de binnenstad van Zwolle. Beleef het wonder van de natuur op een plek waarvan je misschien denkt dat er alleen maar steen is. Het bijzondere van deze wandeling is de afwisseling in de natuur die je gaat zien. Loop mee en maak kennis met enkele interessante aspecten van hoe de mens en natuur met elkaar samenleven. Of, om met father Godfrey Nzamujo uit Benin te spreken: “dancing with nature!”.

Stuur vóór 1 juni 2024 een e-mail naar ‘groenekerk@dominicanenzwolle.nl’ en vermeld daarbij met hoeveel personen u komt. Er is ruimte voor minimaal 10, maximaal 17 deelnemers.

IVN Zwolle werkt met vrijwilligers en we willen hen graag steunen bij hun activiteiten en de natuur! Neemt u graag contant geld mee: €3,- (volwassene) of €1,50 (kind t/m 18 jaar).

De wandeling begint bij de ingang van de Dominicanenkerk. We wandelen over verharde paden. Mocht u daar behoefte aan hebben, neemt u voor uzelf iets te eten of te drinken mee. Bij slecht weer kan het zijn dat op de ochtend van de wandeling besloten wordt deze te annuleren en mogelijk te verzetten.

De wandeling wordt georganiseerd door de werkgroep Groene Kerk Dominicanenkerk Zwolle.

zo 16 jun | 11.30 | vanaf Dominicanenkerk | opgave via groenekerk@dominicanenzwolle.nl, bijdrage meenemen in contanten

Terug naar agenda

Natuurwandeling door de Zwolse binnenstad

Foundation Dominicanenklooster Zwolle, Assendorperdijk, Zwolle, Netherlands