Najaars Tuinmarkt bij de Kas van Kaat

Najaars Tuinmarkt bij de Kas van Kaat

7 oktober 2023
10.00 - 15.00

  • Organisatie: Vereniging Ecologisch Leven en Tuinieren
  • Meer informatie: Haikovandervelde@telfort.nl

Zaterdag 7 oktober organiseert VELT ( Vereniging Ecologisch Leven en Tuinieren) haar jaarlijkse Najaars Tuinmarkt bij de Kas van Kaat aan de Kuyerhuislaan 8d in Zwolle.

Een gezellige tuinmarkt met een mooi aanbod van ruim zestien aanbieders. Voor veel gewassen is het najaar de perfecte tijd, de grond is nog warm om te planten of te poten. Biologisch geteelde bloembollen, plant-knoflook, zaden, inheemse planten en eetbare struiken, kruiden, geente boomstammetjes en meer: alles wat voor de winter de tuin in kan.

Nieuw is een grote stand waar je biologische bloembollen zelf uitzoekt en naar eigen smaak combineert. De noodzaak van een vruchtbare aarde wordt steeds duidelijker kies daarom bewust voor biologisch geteelde bollen en planten.

Verder vind je op deze markt standhouders met een mooi aanbod bijzondere producten: vachten van Gotlandpels schapen, walnotenolie, gevlochten korfmanden, eerste hulp kruidenproducten, fleurige droogbloemen als alternatief voor verse bloemen in de winter, tuinboeken en kaarten.

En een ruilmarkt om je eigen geteelde stekken, zaden, planten, knollen of tuingereedschap te ruilen of weg te geven.

Tijdstip van 10.00 tot 15.00 uur. De toegang is gratis.

Voor meer info over dit persbericht : Haikovandervelde@telfort.nl

Terug naar agenda

Najaars Tuinmarkt bij de Kas van Kaat

Kuyerhuislaan 8d, Zwolle, Netherlands