Kom naar het BIODIFESTIVAL!

Kom naar het BIODIFESTIVAL!

4 december 2019

  • Organisatie: Natuur voor Elkaar Overijssel
  • Inschrijven bij: https://www.natuurvoorelkaar.nl/actie/biodifestival
Het gaat niet goed met de biodiversiteit. Je hebt vast gehoord van onderzoeken over het verdwijnen van bijen en insecten. Er dreigen 1 miljoen planten en dieren te verdwijnen van onze aardbol. En wat gaan we daar in Overijssel aan doen? Op 4 december willen we alles en iedereen die van betekenis is en kan zijn voor biodiversiteit in Overijssel samenbrengen. We bieden je een festival vol interessante keynote sprekers, motiverende workshops en  kansen om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. Dat alles in het decor van de prachtige Sallandse Heuvelrug, op de Holterberg. Als dat niet inspireert!

Eric Mulder van Natura Docet neemt ons mee naar de prehistorie om de oorsprong van het Overijssels soortenrijkdom te duiden, bij natuurfilosoof Matthijs Schouten onderzoek je jouw eigen natuurhouding. Praat mee met de jongerenraad of leer hoe je zelf vlinders en insecten kunt monitoren. Of wat je in je eigen tuin kunt doen. Of wat Overijsselse maatregelen tot nu toe opleveren.
 
Het Biodifestival is een goed gevulde dag om je eigen kennis te vergroten, collega’s te ontmoeten en vooral ook; te laten zien en  horen wat er volgens jou kan gebeuren om de biodiversiteit in Overijssel een stap voorwaarts te helpen zetten! Er is altijd iets van je gading bij.
 

Wat ga jij doen voor groen? Lees meer en
Meld je hier aan. Doe mee, JIJ bent belangrijk! Graag tot 4 december!
Terug naar agenda

Kom naar het BIODIFESTIVAL!

Holterberg, Holten, Netherlands