Kerstzondag bij Watermolen Frans

Kerstzondag bij Watermolen Frans

22 december 2019
12.00 - 16.00

Kerstzondag bij Watermolen Frans

Het is Kerst bij Watermolen Frans! Zondag 22 december is de watermolen helemaal in kerstsfeer. Compleet met vuurkorven, midwinterhoorns, spinsters en mooie winterse verhalen. Ook draait de watermolen volop en wordt er koren gemalen. Leuk om te combineren met een heerlijke winterwandeling! Watermolen Frans draait tussen 12.00 en 16.00 uur.

Kerst bij Watermolen Frans is vooral heel veel gezelligheid. De watermolen draait volop en is mooi versierd. Ook in de naastgelegen woonboerderij is van alles te doen. Kinderen kunnen hier in de stal de schapen en ezel aaien en luisteren naar de mooie en spannende winterverhalen van de verhalenverteller. Op de deel brandt de kachel, speelt de accordeonist muziek, spinnen twee spinsters wol en laat de midwinterhoornblazer geregeld het mystieke geluid van zijn hoorn horen. Een versierde kerstboom ontbreekt natuurlijk ook niet. Let op: de accordeonist en verhalenverteller zijn er vanaf 13.30 uur.

Praktische informatie

Kerst bij Watermolen Frans is zondag 22 december. De middag begint om 12.00 uur en duurt tot eind van de middag. Toegang is gratis. Bij het Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse is parkeergelegenheid. Vanuit hier loopt een paadje naar Watermolen Frans.

Terug naar agenda

Kerstzondag bij Watermolen Frans

Bergweg 8, Mander, Netherlands