Kennisfestival Lokale Energie Overijssel

Kennisfestival Lokale Energie Overijssel

30 november 2023
15.30 - 21.30

  • Organisatie: Lokale Energie Overijssel
  • Inschrijven bij: -volgt nog-
  • Kosten: gratis
  • Meer informatie: Evelien Verboom

Op 30 november is het weer zo ver en vindt het jaarlijkse Kennisfestival Lokale Energie Overijssel plaats! Een bijeenkomst die volledig in het teken staat van de energietransitie en de partijen die op lokaal niveau het verschil kunnen maken, zoals lokale energie-initiatieven, overheden en netbeheerders.

Voor wie: Lokale energie initiatiefnemers, ambtenaren energie en duurzaamheid en bestuurders van gemeenten en provincie Overijssel

Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer een divers programma met workshops, met deze keer speciale aandacht voor de warmtetransitie en grootschalige energie opwek. Kortom, ben je actief betrokken bij de energietransitie in Overijssel, dan is dit een netwerkdag die je niet wilt missen!

Noteer 30 november alvast in de agenda, de officiële uitnodiging met het volledige programma en de mogelijkheid tot aanmelden volgt nog. Het programma zal worden opgeknipt in een middagdeel en een avonddeel. Je bent van harte welkom om het hele programma te volgen en te blijven eten, of alleen aan te schuiven voor het middag- of avonddeel.

Terug naar agenda

Kennisfestival Lokale Energie Overijssel

Cogas, Rohofstraat 83, Almelo, Netherlands