Inspirerende tweedaagse cursus eetbare wilde planten

Inspirerende tweedaagse cursus eetbare wilde planten

29 maart 2002 - 31 maart 2023
19.15 - 21.45

  • Organisatie: KNNV Zwolle
  • Inschrijven bij: info@inhetwildeweg.nl,
  • Kosten: 135 euro per persoon
  • Meer informatie: info@inhetwildeweg.nl

KNNV-afdeling Zwolle organiseert in samenwerking met In Het Wilde Weg een inspirerende tweedaagse cursus rondom het thema Eetbare wilde planten in de .

Tim Horneman en Leah Groeneweg van In Het Wilde Weg wijden jou in tot de wondere wereld van het wild plukken. Deze cursus bestaat uit twee delen.

  • Tijdens een theorieles leer je welke planten eetbaar zijn, hoe je ze kunt herkennen en gebruiken. Naast een lezing met PowerPoint presentatie gaan we door middel van gerichte lesvormen als een plantenquiz en het proeven van eetbare wilde planten jouw kennis vergroten. De PowerPoint presentatie en de recepten krijg je nadien via de mail opgestuurd.
  • Tijdens een praktijkles gaan we naar buiten om op zoek te gaan naar eetbare wilde planten. Daarna is er een workshop vuur maken met berkenbast en steken wij ons kampvuur aan. Op dit kampvuur gaan wij een heerlijke, biologische en vegetarische wildplukmaaltijd koken.We sluiten af met een gezamenlijke maaltijd rondom het kampvuur.

Datum: Theorieles: Woensdag 29 maart  19.15 uur – 21.45 uur, praktijkles: vrijdag 31 maart 15.00 uur – 20.00 uur

Kosten deelname: 135 euro per persoon, dit is inclusief maaltijd, recepten en powerpoint met theoretische informatie. Aanmelden bij Tim Horneman, info@inhetwildeweg.nl, er is plek voor 20 deelnemers, cursus gaat door bij minimaal 8 deelnemers

Terug naar agenda

Inspirerende tweedaagse cursus eetbare wilde planten

De Nooterhof, Goertjesweg, Zwolle, Netherlands