Historische winterwandeling over Landgoed Eerde

Historische winterwandeling over Landgoed Eerde

24 februari 2024 - 24 februari 2024
14.00 - 16.00

  • Organisatie: Natuurmonumenten
  • Inschrijven bij: https://ticket.natuurmonumenten.nl/natuurmonumenten/nl/flow_configs/9/steps/select-your-tickets/show/950227
  • Kosten: gratis
  • Meer informatie: https://ticket.natuurmonumenten.nl/natuurmonumenten/nl/flow_configs/9/steps/select-your-tickets/show/824327
  • Website: www.natuurmonumenten.nl

Verken de stilte van het historische Landgoed Eerde met de boswachter. Deze heerlijk rustige periode leent zich uitstekend voor een mooie, lange wandeling. Dwaal over het landgoed langs het kasteel, door een park met monumentale lanen en sierlijk aangelegde bosvlakken.

De winter brengt een unieke sfeer met zich mee in de natuur. Terwijl we over het landgoed dwalen, zal de boswachter je vertellen over de geschiedenis en de specifieke effecten van de winter op dit prachtige landschap.

Deze excursie is speciaal gericht op volwassenen, maar oudere kinderen zijn van harte welkom onder begeleiding van een volwassene.

Jouw deelname aan deze excursie ondersteunt het waardevolle werk van Natuurmonumenten om onze natuur te behouden en te beschermen voor toekomstige generaties.

Terug naar agenda

Historische winterwandeling over Landgoed Eerde

Kasteellaan 1, Ommen, Netherlands