Groene groene voornemens

Groene groene voornemens

2 januari 2020

  • Organisatie: Staatsbosbeheer
  • Inschrijven bij: https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/salland/groene-voornemens-wandeling-salland
  • Meer informatie: https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/salland/groene-voornemens-wandeling-salland

Veel mensen maken deze periode goede voornemens voor het nieuwe jaar. Vaker naar buiten, meer bewegen, meer samen zijn met vrienden en familie, meer rust…, maar in de praktijk stranden de mooie plannen al na een paar weken. Begin het jaar goed met de groene goede voornemens wandeling van Staatsbosbeheer. Want de natuur kan een mooie bijdrage leveren aan de goede groene voornemens.

Begin je jaar goed en wandel donderdag 2 januari mee met een gids over de uitgestrekte Sallandse Heuvelrug. Het is een groen en goed begin van het nieuwe jaar! Dwaal mee over de verlaten paden, langs grillige eiken en oude jeneverbesstruiken. Vanaf een uitkijkpunt heb je zicht over het golvende heidelandschap.

Wat je plannen, goede voornemens ook zijn wandel mee en geniet van de rust, ruimte en reliëf op de Sallandse Heuvelrug. Ga mee met de groene goede voornemens wandeling op donderdag 2 januari 2020 vanaf het buitencentrum van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal.

Je kunt je online aanmelden via de website: https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/salland/groene-voornemens-wandeling-salland

Terug naar agenda

Groene groene voornemens

Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal, Netherlands