Expositie natuurfoto’s van Bert Heijkoop

Expositie natuurfoto’s van Bert Heijkoop

8 november 2023 - 31 december 2023

  • Organisatie: de Koppel
  • Inschrijven bij: info@dekoppel.com of 0523 273388
  • Meer informatie: www.dekoppel.com
  • Website: www.dekoppel.com

Vanaf heden t/m eind december zijn bij De Koppel de natuurfoto’s van Bert Heijkoop te bekijken. Dit kan gedurende de openingstijden van De Koppel.

Passie voor natuurfotografie
Bert is al heel vroeg gestart (1980) met fotograferen van landschappen/natuur-opnames. In die tijd kon hij kiezen uit dia`s en foto`s laten afdrukken, het bewerken van foto`s was in die tijd nog niet bereikbaar voor een amateurfotograaf. Door omstandigheden is deze passie een aantal jaren wat minder geweest. Toen de eerste betaalbare, digitale spiegelreflex camera’s op te makt kwamen in 2006 heeft Bert deze passie weer opgepakt.

Nu is hij alweer een aantal camera’s verder en fotografeert hij met een systeemcamera die perfect is voor zijn landschapsfotografie. Met veel passie trekt Bert erop uit om stukken natuur vast te leggen en daarna te bewerken tot een mooi eindresultaat. Het Vechtpark, Vechtdal en boswachterij Hardenberg lenen zich daar uitstekend voor.

Bert: ‘Fotograferen in de natuur kan ik gewoon in het Vechtdal, er is genoeg te zien en te beleven!’.

De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg, tel. 0523 273388. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur.

De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal!

Terug naar agenda

Expositie natuurfoto’s van Bert Heijkoop

Vechtstraat 8, 7772 AX Hardenberg, Netherlands