Diapresentatie met als gastspreker de bekende natuurkenner Aaldrik Pot

Diapresentatie met als gastspreker de bekende natuurkenner Aaldrik Pot

2 maart 2023
20.00

  • Organisatie: natuurwerkgroep de Reest
  • Inschrijven bij: tinholtmaas@gmail.com
  • Meer informatie: tinholtmaas@gmail.com

Op donderdagavond 2 maart organiseert natuurwerkgroep de Reest een diapresentatie Dit belooft een boeiende avond te worden, want de in Groningen geboren natuuronderzoeker Aaldrik Pot is een veelzijdig natuurmens: expert in herkennen van diersporen, schrijver/blogger, dassenkenner, provinciaal adviseur, columnist en natuurfotograaf. In de periode dat hij boswachter in Drenthe was verscheen Aaldrik vaak in de media. Hij schreef inmiddels meerdere boeken.
Op zijn website zegt hij: ” Ik heb gemerkt dat het herkennen van sporen vooral bij zoogdieren een onmisbare vaardigheid is geworden bij inventarisatie en monitoring. Zelf kijk ik onder meer intensief naar het voorkomen en de ecologie van das, vos, ree, otter en boommarter en andere marterachtigen. In de vogelwereld hebben raaf, bosuil en grauwe klauwier mijn bijzondere interesse”. Deze breed georiënteerde natuurkenner heeft zoveel te vertellen, dat kan alleen maar een volle zaal met natuurliefhebbers opleveren.

De presentatie wordt gehouden in De Baron in Dedemsvaart (Julianastraat) en begint om 20.00 u. De toegang is gratis. Vrije gift bij de uitgang. We rekenen op een volle zaal !

Nog ander nieuws.
De vogelcursus “Vogels van de natte natuur” is nagenoeg volgeboekt.
Er is nog plaats voor één cursist. nwgdereest@gmail.com
Wie ?

Terug naar agenda

Diapresentatie met als gastspreker de bekende natuurkenner Aaldrik Pot

Julianastraat, Dedemsvaart, Netherlands