De Wilde Buitendag in De Wieden – ga mee op avontuur!

De Wilde Buitendag in De Wieden - ga mee op avontuur!

24 oktober 2023
11.00

  • Organisatie: Natuurmonumenten
  • Inschrijven bij: nm.nl/node/3550
  • Meer informatie: jncdewieden@natuurmonumenten.nl

In de herfstvakantie zetten de boswachters van De Wieden de deuren wijd open voor de Wilde Buitendag. Heb je altijd al willen leren hoe je een fantastische hut bouwt? Of hoe je sporen kunt herkennen en zelfs vuur kunt maken? Dan mag je de Wilde Buitendag op dinsdag 24 oktober bij Bezoekerscentrum De Wieden niet missen! Het wordt een dag vol avonturen in de natuur: klimmen, klauteren, sporen zoeken, hutten bouwen, dieren spotten en nog veel meer. Verzamel alle stempels en ontvang na afloop het enige echte boswachtersdiploma van OERRR.

Nationaal Park Weerribben-Wieden, De Wieden, Sint Jansklooster, Steenwijkerland, Kop van Overijssel, Overijssel, Nederland, Europa, Nationaal Park Weerribben-Wieden, De Wieden (foto: Laurence Delderfield)

 

De Wilde Buitendag in De Wieden is geschikt voor alle kinderen tot en met 12 jaar. De activiteiten duren ongeveer 2 uur, en je kunt op verschillende tijdstippen starten tussen 11:00 en 13:30 uur. Schrijf je in via onze agenda op de website: nm.nl/node/3550 of meld je aan bij de balie van Bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster. Laat je (klein)kinderen meedoen en beleef samen een fantastisch speelavontuur in de natuur!

Terug naar agenda

De Wilde Buitendag in De Wieden – ga mee op avontuur!

Beulakerpad 1, 8326 AH Sint Jansklooster, Netherlands