Binnen kijken is Buiten beleven, beleef jij het ook!

Binnen kijken is Buiten beleven, beleef jij het ook!

1 januari 1970 - 2 februari 2021

  • Organisatie: Staatsbosbeheer

Helaas is het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug gesloten voor publiek. Om deze periode meer positiviteit en kleur te geven heeft het Buitencentrum een leuke uitdaging. Tijdens een wandeling op de Sallandse Heuvelrug kom je vaak de mooiste plekjes tegen. De natuurlijke modellen met een prachtige licht inval staan op je te wachten. Krijg jij deze voor je lens, dan heb jij misschien wel het perfecte plaatje. Staatsbosbeheer, Buitencentrum Sallandse Heuvelrug daagt jullie uit om de leukste, grappigste, meest fantastische foto te maken van de Sallandse Heuvelrug. Dit mogen dieren zijn, planten en/of bomen of je eigen invulling. Als het allemaal maar gebeurd op de Sallandse Heuvelrug. En wij willen iedereen mee laten genieten.

Hoe doe je mee?

Bij het Buitencentrum bieden wij de mogelijkheid om een foto expositie te organiseren. Wij geven 15 personen de kans om de leukste, grappigste, meest fantastische Sallandse Heuvelrug natuurfoto, ingelijst in te leveren.

Eerst stuur jij je foto digitaal naar ons toe. Dit kan t/m 2 februari 2021.

De boswachter zal de 15 mooiste foto’s uitzoeken.

De 15 genomineerden krijgen een bericht van ons. Je krijgt een datum en tijd toegewezen wanneer jij de foto ingelijst met aanvullende informatie in kan inleveren bij het Buitencentrum.

Zodra het Buitencentrum weer open is kunnen de bezoekers genieten van jullie expositie.

Onze bezoekers beoordelen wie de mooiste natuurfoto heeft gemaakt van of op de Sallandse Heuvelrug door het invullen van een formulier. Dit formulier is voorzien van misschien wel jouw naam en foto.

 

Ben jij een hobby fotograaf of al ver gevorderd, dan dagen wij jullie uit.

Jong of oud, man of vrouw. Iedereen kan en mag meedoen met deze fotowedstrijd. Mocht jij de winnaar zijn dan mag je, je eigen Sallandse Heuvelrug foto expositie bij het Buitencentrum neer hangen. Naast deze expositie zorgen wij ervoor dat jouw winnende foto in het stamblad van Staatsbosbeheer komt te staan.

 

Fotografeer jij het perfecte plaatje van of op de Sallandse Heuvelrug?

 

E: buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

Terug naar agenda

Binnen kijken is Buiten beleven, beleef jij het ook!

Grotestraat 281, Nijverdal, Netherlands