Natuur en Milieu Overijssel annuleert activiteiten tot 1 juni

maart 25, 2020

Natuur en Milieu Overijssel annuleert activiteiten tot 1 juni

Vanzelfsprekend hechten wij aan de veiligheid en goede gezondheid van en voor iedereen. Normaal kiezen we bij voorkeur voor direct contact met de mensen in ons netwerk. Voor de komende periode wijken we daarvan af en volgen we nauwgezet de adviezen van de overheid en het RIVM met betrekking tot het Coronavirus op.

Dit betekent dat alle door ons geplande bijeenkomsten en externe afspraken tot en met 1 juni zijn geannuleerd.

Ná 1 juni
Staat jouw activiteit met ons gepland ná 1 juni? Deze activiteit gaat vooralsnog door. Het kan zijn dat we de activiteit alsnog annuleren als de adviezen daarom vragen. Deelnemers worden hiervan tijdig op de hoogte gebracht. Hou ook onze website, Facebook en Twitter in de gaten om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen in ons programma.

Bereikbaarheid
Het gehele team werkt vanuit huis. We zijn wel gewoon bereikbaar per mail of per telefoon. Heb je een algemene vraag aan ons? Mail naar info@natuurenmilieuoverijssel.nl of klik hier voor de contactgegevens van alle medewerkers.

Sterkte
Hierbij wensen we iedereen veel sterkte toe in deze uitzonderlijke periode en in het bijzonder alle Nederlanders die nu een extra inspanning moeten leveren of die extra getroffen worden door deze crisis.

Blijf op de hoogte van NMO en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer weten?