Inspiratieavond Jong Leren Eten

april 1, 2021

Online inspiratieavond Jong Leren Eten

Hoe kun je binnen jouw kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, BSO of gastouderopvang aan de slag met gezonde en duurzame voeding? Hoe zorg je ervoor dat de kinderen voldoende bewegen, gezond eten, lekker buiten zijn én hier plezier aan beleven? Ben je geïnteresseerd in moestuinieren, buiten spelen, gezonde voeding en boerderijeducatie? Laat je inspireren tijdens de online inspiratiebijeenkomst Jong Leren Eten van woensdagavond 14 april!

 

Leuke workshops en goede contacten

Tijdens deze inspiratiebijeenkomst krijg je tips, trucs, voorbeelden en leg je contacten. Ook brengen we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en materialen rondom voedseleducatie. Denk hierbij aan Smaaklessen voor de kinderopvang, Smakelijke
Moestuinen, Gezonde Kinderopvang, LekkerBoer en de subsidie Lekker naar Buiten.
Deelname is gratis! Je ontvangt vooraf een pakketje met leuke materialen die je nodig hebt tijdens de workshops en kunt gebruiken in de kinderopvang. Lees hier het programma.

 

Wegens succes verlengd!

Deze bijeenkomst bieden we nu een tweede keer aan. Op [datum] vond de eerste inspiratiebijeenkomst plaats en deze was zo succesvol dat we besloten hebben er nog een te organiseren.

 

Meld je nu aan

De inspiratiebijeenkomst Jong Leren eten is:

  • op woensdagavond 14 april
  • van 19.30 tot 21.30 uur
  • voor alle medewerkers en leidinggevenden van de kinderopvang uit Overijssel (kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, BSO en gastouders)

Meld je aan en geef jouw keuzes in workshops door.

 

Meer weten?

Profiel Ilse Jansen

Ilse Jansen

Projectmedewerker Educatie & Communicatie