Dineren & leren: in gesprek over de Omgevingswet

maart 28, 2023

Dineren en leren: ga in gesprek over de Omgevingswet

De Omgevingswet. Die is er al wel, maar de invoering ervan laat nog even op zich wachten. Dat biedt ook de kans om ons voor te bereiden op het moment dat deze van kracht wordt! Ben jij betrokken bij de leefomgeving? En geef je een stem aan thema’s die niet voor zichzelf kunnen spreken, zoals biodiversiteit, klimaat en milieu? Dan is dit gratis diner onderdeel van de Groene Karavaan zeker iets voor jou. 

Dineren en Leren

Maandag 17 april van 18:00 tot ongeveer 21:30 uur

Locatie: de Veldschuur Rouveen (gemeente Staphorst)

Adres: Wijkweg 2, 7954 HP Rouveen

Aanmelden kan via deze link 

 

maart 28, 2023

Dit wil je niet missen!

Het concept is simpel: een duurzaam diner in combinatie met een college van Omgevingswet-expert Dick Spel. We brengen je op de hoogte van de inhoud en het laatste nieuws over de Omgevingswet samen met mede provinciegenoten.
We gaan met elkaar in gesprek over hoe wij de komende periode kunnen samenwerken aan een mooi en duurzaam Overijssel in ruimtelijke ordening. Daarnaast kom je erachter op welke manier je nieuwe ruimtelijke instrumenten benutten om meer voor elkaar te krijgen.

Meld je aan

Schuif gezellig aan vanaf op maandag 17 april van 18:00 tot ongeveer 21:30. Tijdens de activiteit serveren we een duurzaam diner. Om de kwaliteit en interactie binnen dit diner goed te behouden kunnen er maximaal 15 deelnemers aansluiten. Aanmelden kan via deze link

Kun je 17 april niet in Rouveen komen? Geen zorgen! Er vindt ook een ‘dineren & leren’ plaats in Twente in juli.

Meer weten?