Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Aanbod voor het onderwijs

Aanbod voor het onderwijs

Natuur en milieu onderwijs is ontzettend belangrijk. Het leert jongeren niet alleen over de natuur en het behoud daarvan, maar brengt hen ook letterlijk in contact met natuur. Natuureducatie zorgt voor vaak een onvergetelijke beleving, is gezond, stimuleert beweging en creativiteit en maakt gelukkig. Natuur en milieu onderwijs zorgt er bovendien voor dat kinderen op latere leeftijd meer duurzame keuzes maken. Daarmee is natuur en milieu onderwijs zowel goed voor later als goed voor nu.

Natuur en Milieu Overijssel investeert veel tijd en energie in natuur en duurzaamheidseducatie. Dat doen we voor basisonderwijs, voortgezetonderwijs, buitenschoolse opvang, VMBO, MBO en HBO. De volgende projecten en activiteiten voeren wij uit voor en/of samen met het onderwijs:

Informatie Heeft uw school belangstelling voor een van de bovenstaande projecten of wilt u anderszins gebruikmaken van onze expertise? Neem contact op met Anne-Floor Zuurbier: zuurbier@natuurenmilieuoverijssel.nl of tel. (038) 4250963.

 

 

Foto in de achtergrond: Natuurmonumenten
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF