Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Organisatorische en/of strategische vernieuwing in je organisatie

Organisatorische en/of strategische vernieuwing in je organisatie

Zoek je nieuwe vrijwilligers voor je werkgroepen? Wil je wat meer jonge mensen betrekken bij je activiteiten? Kun je wel wat tips en adviezen gebruiken voor fondsenwerving? Wil je graag bestuurlijke vernieuwingen doorvoeren? Is er een juridisch probleem? Of zoek je nieuwe samenwerkingspartners? Grijp dan nu je kans en schakel helemaal gratis een senior adviseur in van de SESAMacademie.  De SESAM adviseurs hebben veel kennis en ervaring in het ondersteunen van vrijwilligersorganisaties. Neem contact op met Natuur en Milieu Overijssel, dan regelt die het contact met een van hen. 

Door een subsidie van het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel kunnen wij deze gratis ondersteuning door de SESAM academie aanbieden aan groene vrijwilligersgroepen die bij Natuur en Milieu Overijssel zijn aangesloten. Na een kennismaking stelt de adviseur een plan van aanpak op en volgt een adviestraject.

Belangstelling?
Voor meer informatie of voor een aanvraag, neem contact op met Livia Leysen, tel. (038) 4250976 of mail: leysen@natuurenmilieuoverijssel.nl.

sesamacademie                  prins bernard cultuurfonds

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF