Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Stadslandbouwdag

Stadslandbouwdag

Op zaterdag 27 april 2013 organiseert Natuur en Milieu Overijssel voor het eerst een Zwolse publieksdag over stadslandbouw. Tijdens deze dag presenteren lokale en regionale stadslandbouw initiatieven zich aan het publiek. Meer mensen maken daardoor kennis met stadslandbouw projecten in en om Zwolle. Zien welke producten er allemaal dichtbij huis verkrijgbaar zijn. En worden mogelijk enthousiast om ook zelf een initiatief te starten of zich aan te sluiten bij bestaande stadslandbouwprojecten.

We zoeken nog initiatieven en initiatiefnemers die een “open tuin” of publieksactiviteit willen organiseren tijdens de stadslandbouw publieksdag . Dus, wil jij je initiatief openstellen voor het publiek op 27 april? Wil je laten zien wat je doet en meer mensen enthousiast maken voor stadslandbouw? Neem dan contact op met Peter Adema van Natuur en Milieu Overijssel.: adema@natuurenmilieuoverijssel.nl of telefonisch: 038 425 09 95

Maak gebruik van de publiciteit Het gaat om een openstelling van 11 tot 16 uur op zaterdag 27 april. Je kunt gebruik maken van de publiciteit die wij organiseren. Verder ben je helemaal vrij in wat je die dag organiseert of aanbiedt. Heb je wat inspiratie nodig, dan denken we graag met je mee. Er zijn geen financiële middelen beschikbaar.

Extra informatiepunten Speciaal voor beginners wordt op de publiekdag op een of twee centrale punten informatie gegeven door de gemeente, Natuur en Milieu Overijssel en andere partijen over de mogelijkheden om braakliggende grond te gebruiken voor stadslandbouw.

Landelijk evenement Op zaterdag 27 april wordt voor het eerst de Dag van de Stadslandbouw Publieksdag georganiseerd. Tijdens deze dag presenteren lokale en regionale stadslandbouw initiatieven zich aan het publiek. Mensen kunnen zo kennis maken met stadslandbouw projecten in en om hun stad. Zien welke producten er allemaal dichtbij huis verkrijgbaar zijn. En worden mogelijk enthousiast om zelf een initiatief te starten of zich aan te sluiten bij bestaande stadslandbouwprojecten. Zie ook:  http://www.dagvandestadslandbouw.nl/publieksdag/index.php

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF