Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Sportverenigingen gaan duurzaam

Sportverenigingen gaan duurzaam

Bij veel sportverenigingen met een eigen accommodatie vormt de energierekening een forse kostenpost. Met het verduurzamen van de accommodatie zijn zowel op korte als lange termijn interessante besparingen mogelijk. Het project ‘Groene euro’s scoren’ van Natuur en Milieu Overijssel en Sportservice Overijssel  kan daarbij adviseren. Zo hebben sportverenigingen in de gemeente Deventer, Tubbergen en Dinkelland verschillende succesvolle besparende maatregelen gerealiseerd. Daarmee besparen ze op een eenvoudige manier jaarlijks honderden tot duizenden euro’s per jaar.

Het accent van Groene euro’s scoren  ligt op energiebesparing en duurzame energieopwekking door bijvoorbeeld zonnepanelen en houtpelletkachels. Kijk voor meer informatie ook op de website groeneeurosscoren.nl. In Zwolle werkt Natuur en Milieu Overijssel samen met Sportservice Zwolle en lokale partners. Kijk hier voor onze factsheet met de resultaten van de pilot Groene Euro’s scoren.

Informatie
Heb je interesse neem dan contact op met Loet van der Heijden, projectleider Duurzaamheid en Energie, tel. (038) 425 09 78 of heijden@natuurenmilieuoverijssel.nl

banner nmo 300 dpi

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF