Informatiebijeenkomst over Natura2000-plannen Zalkerbos

mei 17, 2021

Presentatie Natura2000-plannen Zalkerbos

De komende tijd kunnen en konden inwoners van Zalk en andere geïnteresseerden zich op verschillende manieren laten informeren over de plannen voor de nieuw te ontwikkelen natuur in het Zalkerbos. De plannen zijn onderdeel van de ontwikkelopgave Natura2000. Langs de hele IJssel wordt er de komende jaren gewerkt aan behoud en herstel van de kwetsbare natuur in de uiterwaarden.

Inloopbijeenkomst op 31 mei
Aankomende maandag wordt er een inloopavond georganiseerd voor mensen die na de informatiebijeenkomst op 27 mei nog vragen hebben. Naast vragen stellen kan je ook suggesties aandragen voor de verdere uitwerking van de plannen. De inloopavond is op 31 mei in dorpshuis ‘An de Steege’ in Zalk, tussen 19.30 en 21.00. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zullen we werken met tijdsloten. Het is daarom noodzakelijk dat je je van tevoren aanmeldt. Bij aanmelding kun je aangeven op welke tijdstippen je kunt.

Ik meld me aan voor de inloopavond op maandag 31 mei

 

RTV Zalk op 21 mei
Op 21 mei was Projectmanager René Tank te gast bij RTV Zalk. Hij werd geïnterviewd over de nieuwe plannen voor het Zalkerbos. Het interview is terug te kijken op de website van RTV Zalk.

Meer weten?

Profiel Anne-Floor Zuurbier

Anne-Floor Zuurbier

Projectleider Natuur & Gebiedsprocessen