Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Workshop ‘Groene kennis als ontwikkelkracht’

Workshop ‘Groene kennis als ontwikkelkracht’

Vind jij natuur in de stad ook zo belangrijk? Ben je het er ook mee eens dat natuur meer prioriteit moet hebben in bouwprojecten? En wil jij vol passie je boodschap goed overbrengen met ontwikkelaars? Kom dan naar onze workshop ‘Groene kennis als ontwikkelkracht’. Jouw inbreng en kennis is zeer waardevol. Het geeft natuur in de stad weer een kans en zo kan jij meer betekenen voor de natuur in je leefomgeving. Dat wil jij toch ook?

Hiervoor bieden we een workshop aan waar we aan de hand van een vraag uit de praktijk bezig gaan met voorspraak onder begeleiding van een communicatietrainer.

Door met elkaar in gesprek te gaan en ideeën te ontwikkelen over natuurinclusief en zo waarde toe te voegen aan het ontwerp. We nodigen iedereen met liefde voor flora en fauna dan ook uit om deel te nemen aan de bijeenkomst in Kampen.

Datum: donderdag 3 oktober 2019
Tijd: 18.15 – 21.15 uur (inloop vanaf 17.15)
Adres: Stadhuis, Burgemeester Berghuisplein 1, 8261 DD  KAMPEN

Voordat we beginnen met het hoofdprogramma, is er nog tijd voor een netwerkmoment en wordt de expositie “Natuurinclusief bouwen” van het Oversticht onthuld.

Aanmelden

Aanmelden voor deze workshop kan via deze link. Heb jij je aangemeld voor deze bijeenkomst? Dan verzorgen wij voor jou het avondeten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de workshop? Neem dan contact op met Martijn Wubbolts via 038-4250999 of Wubbolts@natuurenmilieuoverijssel.nl.

 

Foto: Shutterstock, bewerking DsignKamer/Vogelbescherming Nederland


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF