Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Wij zoeken een nieuwe collega: Projectleider Energietransitie

Wij zoeken een nieuwe collega: Projectleider Energietransitie

 

Wil je bijdragen aan een duurzaam Overijssel? Natuur en Milieu Overijssel zoekt een Projectleider Energietransitie. Ga hier direct naar de vacature!

Bij Natuur en Milieu Overijssel werk je middenin de actualiteit van energietransitie en duurzaamheid. Samen met bewoners, overheden en bedrijven werk je aan het Overijssel van de toekomst. Je beseft dat de energietransitie vooral mensenwerk is en dat goede samenwerking daarbij cruciaal is. Dat doe je in een team met bevlogen en enthousiaste medewerkers. Je hebt je voelsprieten openstaan en ziet nieuwe kansen om bij te dragen aan een duurzame, gezonde en groene leefomgeving.

Wat ga je doen?

Samen met anderen binnen en buiten onze organisatie werk je aan projecten die er toe doen. Zo draag je bijvoorbeeld bij aan de ondersteuning van diverse lokale energie-initiatieven en speel je een belangrijke rol in het programma Nieuwe Energie Overijssel of werk je aan wijkaanpakken voor aardgasvrije wijken. Je kunt denken aan projecten zoals: energietop, checklist natuur voor zonneparken, workshops voor energie-initiatieven en het kennisfestival.

Je kunt goed organiseren en weet van aanpakken. In je werk gaat het meer om de projectmatige en communicatieve vaardigheden die je hebt dan om de technische kennis. Kennis op diverse werkvelden weet je je namelijk snel eigen te maken.

Wat verwachten we van je?

We zoeken iemand die:

  • een relevante HBO of academische opleiding heeft
  • enige jaren relevante werkervaring heeft
  • maatschappelijk ondernemend en samenwerkingsgericht is
  • een goed analytisch denk vermogen heeft
  • van aanpakken en afmaken weet
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht in woord en geschrift
  • affiniteit heeft met het dynamische werkveld van energietransitie en duurzaamheid

Wat bieden we?

  • een uitdagende baan in een enthousiast team van 20 collega’s, die met grote inzet werken aan duurzaamheid in de provincie.
  • een arbeidscontract met een omvang van 32 tot 36 uur per week (in overleg te bepalen).
  • salaris dat afhankelijk is van ervaring en kennis en conform de CAO-Welzijn en Zorg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het secretariaat van Natuur en Milieu Overijssel, 038-4250960 of via kisjes@natuurenmilieuoverijssel.nl.

Je motivatie en cv kun je sturen naar Natuur en Milieu Overijssel, t.a.v. mevr. Daniette Kisjes, kisjes@natuurenmilieuoverijssel.nl. Op 2 september maken we een eerste selectie,  dus ontvangen we je sollicitatie graag vóór 30 augustus.

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF