Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Kom en doe mee met de Tweede Handzedagen

Kom en doe mee met de Tweede Handzedagen

 Tweede Handze dagenNatuur en Milieu Overijssel organiseert in samenwerking met Hanzesteden Marketing de Tweede Hanzedagen op de drie laatste zaterdagen in maart. Het evenement heeft als doel hergebruik te stimuleren en mensen meer bewust te maken van het belang van goede afvalinzameling. Tweedehandswinkels, biologische winkels en creatieve hergebruikers uit de zeven Hanzesteden organiseren tijdens de Tweede Hanzedagen allerlei activiteiten voor jong en oud. Komt u ook?

Lijkt het u leuk om deel te nemen aan een creatieve workshop? Houdt u ervan om te snuffelen tussen tweedehands spulletjes? Breng dan ook een bezoek aan een van de Hanzesteden tijdens de Tweede Handzedagen. Er is van alles te doen! De activiteiten lopen uiteen van een voorleesactie uit een tweedehands boek, een oud servies opknappen of een workshop cupcakes bakken in ovens van de kringloop. Ook is er de mogelijkheid om er een heel weekend van te maken. Bij deelnemende hotels en B&B’s is een aantrekkelijk Tweede Handze-arrangement te boeken.

Informatie over de deelnemende winkels, hotels, B&B’s en de creatieve workshops vindt u vanaf 8 maart op de website (www.hanzesteden.info) en de App van Hanzestedemarketing.

Voor de organisatie en uitvoering van dit evenement zijn wij opzoek naar creatieve aanpakkers die het leuk vinden om als vrijwilligers actief te zijn. Lijkt dit je leuk? Neem dan contact op met Anne-Floor Zuurbier, Natuur en Milieu Overijssel, tel. (038) 4250960 of email zuurbier@natuurenmilieuoverijssel.nl

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF