Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Wij hebben een nieuwe collega! Wendy Oude Vrielink

Wij hebben een nieuwe collega! Wendy Oude Vrielink

Wij hebben een nieuwe collega: Wendy Oude Vrielink. Voor ons geen onbekende, want vorig jaar werkte ze 8 maanden bij ons als trainee van Provincie Overijssel. We zijn blij dat we haar aan ons team hebben kunnen toevoegen. Ze stelt zich graag opnieuw aan jullie voor!

Ik ben Wendy Oude Vrielink, 26 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Twente en woon inmiddels ook weer in Overijssel, in Zwolle dit keer. Tussendoor heb ik in Groningen gewoond en Sociale Geografie en Planologie gestudeerd, een studie die goed past bij mijn interesse in de wereld om ons heen, en hoe we die gebruiken.

De afgelopen twee jaar heb ik als trainee voor provincie Overijssel gewerkt aan verschillende maatschappelijke thema’s, zoals economie, ruimte en democratie. Vanuit datzelfde traineeship heb ik vorig jaar ook een tijdje voor Natuur en Milieu Overijssel gewerkt, het zou dus kunnen dat je me eerder al bent tegengekomen.

Naast het belang van duurzaamheid, is de sociale kant ook één van de dingen die ik leuk vind aan Natuur en Milieu Overijssel: het samen zoeken naar oplossingen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook goed werken voor bewoners en andere belanghebbenden. Bijvoorbeeld in de grote opgaven die er nu spelen, zoals de energietransitie. Sinds 1 mei werk ik dan ook met veel plezier voor Natuur en Milieu Overijssel aan projecten op het gebied van energie en duurzaamheid.

 

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF