Natuur en Milieu Overijssel Samen voor een mooi en duurzaam Overijssel.
Menu
Wezenberg Transport BV Winnaar MVO-prijs regio Zwolle

Wezenberg Transport BV Winnaar MVO-prijs regio Zwolle

Op donderdagmiddag 9 januari is Wezenberg Transport BV uit IJsselmuiden uitgeroepen tot winnaar van de MVO-prijs regio Zwolle. Het bedrijf ontving de prijs uit handen van juryvoorzitter en gedeputeerde Ineke Bakker tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW regio Zwolle. Wezenberg Transport BV mag zich de komende twee jaar de ‘Duurzaamste ondernemer van de regio Zwolle’ noemen.

Het was een spannende eindstrijd! De jury kon maar moeilijk kiezen tussen de drie finalisten, ATK-RTK KOFFERBAK, Isala Dermatologisch Centrum en Wezenberg Transport BV. Alle drie de finalisten zijn koplopers op gebied van duurzaam ondernemen en besteden ruim aandacht aan zowel People, Planet als Profit. Maar uiteindelijk had Wezenberg Transport net een streepje voor.

 People, planet, profit verbinden

“Als gedeputeerde Milieu van de Provincie Overijssel hecht ik veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”, aldus Ineke Bakker. “En gelukkig zie ik ook steeds vaker dat ondernemers hun verantwoordelijkheid nemen, zowel op het sociale vlak als op het gebied van duurzaamheid. Daarbij vind ik het vooral knap wanneer ondernemers erin slagen hun maatschappelijke betrokkenheid te vertalen naar economische meerwaarde. Dan is er pas echt sprake van people, planet, profit”. Dat is waarop de jury ook het meest heeft gelet. De trofee die Wezenberg Transport ontving is door kunstenaar Guus Voermans gemaakt uit gerecycled materiaal.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Inschrijven
Volg ons via social media  
 
Wij worden gesteund door:
Nationale Postcode Loterij
CBF